Kollektion

Upptäck och jämför mellan stilarna Klassisk, Modern, Arkitekt och Dekor.

Klassisk

Vår serie med profil som passar tidlösa miljöer.

Söker du att accentuera stilen ytterligare kan du välja krönlist och frontpaneler med fräst dekoration. Ramarnas placering kan anpassas helt efter dina önskemål.

Modern

Serien Modern har släta luckor och frontpaneler. 

Luckorna går att att få med med olika former av fräst grepp, push-open eller monterar du ett eget beslag. Du kan välja mellan lackerad mdf i din favoritkulör alternativt klädd en av våra sex olika varianter av fanér.

Arkitekt

En favorit bland arkitekter och inredare. 

Arkitekt har ett både genomtänkt och bearbetat uttryck med sin raka stilrena profil. Placering och storlek på ramarna kan anpassas efter dina önskemål.

 

Dekor

Vår senaste design kan ses som en naturligt utveckling av stilen Arkitekt. 

Med tunnare och grundare ramar är Dekor ett uppdaterat och nutida alternativ vars diskreta design fortfarande ger fronten karaktär och liv. 

Luckor & fanér

Våra lackerade fronter i MDF kommer i fyra olika stilar och valfri kulörer. Stilarna Arkitekt och Klassisk går att beställa med glas eller klöverplåt och den Moderna luckan går även att beställa i fanér eller fräst grepp.  

Alla dörrar och lådfronter kommer utan förborrade hål för handtag och knopp vilket gör att du själv kan välja bland marknadens enorma utbud. Har du svårt att välja kan du alltid beställa push-open istället. 

Inredning och detaljer

Vi vet att en garderobs insida är lika viktig som dess utsida. Stommar och övrig inredning lackeras i valfri kulör eller så kan du välja inredning i fanér. 

Tillsammans ser vi till att lådmått, avdelare, klädstänger, belysning och mycket mer anpassas efter dig, din stil och dina specifika önskemål. Våra lådor är mjukstängande och har fullt utdrag, så att du enkelt kommer åt allt det du behöver – även längst in i lådan.