Vilken sida av sängen sover du på?

Hemma hos Nicklas sover jag på vänster sida. Och det gör jag hemma hos mig också när jag tänker efter. Men när Nicklas sover hos mig sover jag på höger sida. Märkligt…

Vad gillar du för musik?

Det beror på vad jag ska göra. När jag kör bil lyssnar jag på Svensk Pop, älskar att sjunga med. Högt. När jag springer eller tar promenader vill jag helst lyssna på träningsmusik. Mycket bas och snabba låtar. När jag jobbar vill jag ha chill musik som bara är där, som man inte stör sig på eller tänker på. Bara njuter av.

Vad har du haft för hårfärger? 

Oj! Brunt i olika nyanser. Jag har haft många olika blonda nyanser också, allt från gult till blåvitt typ. Lila-skiftande. Jag trivs bäst som blond med en mörk botten.

Varför skriver du aldrig om din pappa? 

Han vill inte att jag skriver om honom, så enkelt är det. Jag älskar honom, lilla pappa. Men jag respekterar att han inte vill att jag skriver om honom.

Vad är planen framåt för dig och Nicklas?  

Vi sitter och knarkar hemnet. Allt som vi vill ha är för dyrt… Jag tänker att det räcker med fem rum, Nicke vill gärna ha det störra. Vi får se hur de blir. Men planen är nog att fixa med mitt hus, sälja det och så flyttar vi.